Neadaptarea vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă a fost cauza a două evenimente rutiere produse pe arterele judeţului

0

Joi, Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost anunţată despre producerea unui eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări a rezultat că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei, în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, de către un tulcean în vârstă de 34 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare ce se deplasa pe direcţia Luciu – Mihail Kogălniceanu.

Într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului, autovehiculul a derapat şi a intrat într-un copac de pe marginea părţii carosabile, din dreapta sensului său de mers.

Şoferul autoutilitarei a fost rănit şi transportat la Spitalul Oraşului Ţăndărei, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs în jurul orei 13, în Urziceni şi s-a soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. Şoferul implicat în accident a părăsit locul faptei, însă autoturismul cu care acesta se deplasa a fost oprit în trafic, la aproximativ 400 metri distanţă de locul de producere.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce tânărul de 20 de ani conducea autoturismul pe Strada Petroliştilor din Urziceni, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă şi a acroşat o minoră de 15 ani, ce se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a străzii, din sens opus. Victima a fost transportată la Spitalul Municipiului Urziceni, însă leziunile suferite nu au necesitat internarea. Pentru că a părăsit locul accidentului, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.