Negocieri la vârf pentru finanţarea spitalului judeţean

2

marian-neacsu

Deputatul Marian Neacşu a intermediat o întâlnire între reprezentanţii spitalului judeţean de urgenţă şi cei ai Casei Naţionale de Sănătate pentru obţinerea unei finanţări mai mari la nivelul principalei unităţi medicale cu paturi din judeţ.
Propunerea de contract primită de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pentru anul curent este apreciată insuficientă faţă de nevoile reale ale unităţii spitaliceşti
Managerul Vasile Olaru a declarat pentru Radio CAMPUS că suma alocată acoperă maxim 65% din serviciile prestate, motiv pentru care a refuzat semnarea contractului şi aşteaptă majorarea acestuia la cel puţin 80%.
Conform unui comunicat de presă remis redacţiei de cabinetul parlamentar al deputatului Marian Neacşu, în urma întâlnirii cu reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate s-a dispus majorarea bugetului alocat judeţului nostru şi achitarea sumelor stabilite către Spitalul judeţean din Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Distribuiți
Articolul precedentSpeak english or die!
Articolul următor

2 comentarii

  1. Ar trebui schimbati directorii pana cand gasim unul caruia ai ajung banii.Cand cheltuiti ganditi intai cum rezolvati problemele spitalului nu cum faceti un smen pentru voi.Banul public a devenit smen pentru ei,sant ai lor din taxele noastre.

  2. bravo domnu neacsu. oricum domnul ciuperca doarme si spitalul pierde proiecte importante in favoarea calarasiului. sper sa schimbati situatia, sa nu mai repetam rusinea cu cazul lehliu. ciuperca stie!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.