Neplata taxelor şi impozitelor locale au condus la suspendarea indemnizaţiei de creştere copil pentru datornici

5

foto: Florin Floreanu

Începând din acest an, Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială poate dispune suspendarea ajutorului pentru cetăţenii care se află în concediu de maternitate, dacă aceştia au datorii către administraţiile locale.
Consilierul juridic al Agenţiei pentru plaţi şi inspecţie socială, Sofica Drăgan, precizează că 78 de persoane din judeţ au pierdut dreptul bănesc, începând cu 1 februarie.
Şi alocaţiile de susţinere a familiei, se suspendă, în cazul în care beneficiarii nu plătesc taxele şi impozitele. Suspendarea se face pentru o perioadă de cinci luni de zile.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Cetatenii de diferite etnii, care nu-si platesc taxele si impozitele locale (pe case, masini inmatriculate mai ales in Bulgaria, etc.) nu mai primesc indemnizatiile de crestere copiii; poate astfel va stagna inmultirea lor si, evident, a nenumaratelor probleme create RO, atat in tara cat si in afara ei. Ce ,,mananca” cotidianul (alaturare de cuvinte voita) e desigur, in legatura directa cu boicotul usl, ai caror parlamentari isi incaseaza indemnizatiile si celelalte drepturi, FARA MUNCA. E si asta o ,,investitie” paguboasa, sa calculeze vidra cuantumul ei, nu?

  2. Cei saraci trebuie sa-si achite datoriile (mici, in raport cu cele ale oamenilor obisnuiti) catre stat, la fel ca toata lumea. Daca n-au nici o propietate, nu platesc nici un impozit pe propietate; si tot asa…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.