Nervi întinşi la maxim la final de meci, vineri la Urziceni

0
Căpitanul medieşenilor, Cristi Todea, a fost omul partidei, în confruntarea dintre Unirea Urziceni şi Gaz Metan Mediaş. Autor al golului victoriei echipei sale, căpitanul Gazului s-a evidenţiat şi prin contraperformanţa de a primi două cartonaşe galbene, în mai puţin de zece minute. La cel de-al doilea pe care i l-a acordat centralul Andrei Chivulete, s-a considerat nedreptăţit şi a încercat să se răzbune pe celălalt căpitan din teren, Vasile Maftei. De altfel, Maftei a fost ţinta predilectă a ardeleanului pe întreg parcursul meciului.
În aglomerarea care a urmat după ultimul fluier al meciului au fost implicaţi şi sârbii Mehmedovici şi Markovici. În cele din urmă spiritele s-au calmat, descurajate şi de prezenţa forţelor de ordine.
Unirea a pierdut cu 1-0 meciul cu Gaz Metan şi va pleca sâmbăta viitoare într-o nouă expediţie în Ardeal. Duminică seară, de la opt, alb-albaştrii joacă la Cluj cu CFR, iar la mijlocul săptămânii viitoare vor întâlni la Bistriţa echipa locală, Gloria, în optimile de finală ale Cupei României.
Robert Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.