Nicio faptă bună nu ramâne nepedepsită

1
Zicala „După faptă şi răsplată” nu se adevereşte în situaţia cailor înfometaţi de la Fierbinţi Târg! Autorităţile locale sunt din nou în dificultate. După ce Guvernul a tăiat din bugetul Primăriei, acum Consiliul Local trebuie să găsească fonduri suplimentare pentru îngrijirea celor 32 de cai, care au ajuns în custodia lor.
Primarul Iusein Iuksel a declarat că hrana unui cal pentru o lună de zile va costa Primăria 200 de lei. Autorităţile implicate în salvarea cabalinelor de la moarte speră că vor primi donaţii sau sponsorizări de la iubitorii de animale. Cea mai mare grijă a primarului este că, după cele 6 luni, când decizia judecătorească expiră, proprietarul ar putea veni să îşi revendice caii.
Reprezentatul legal al proprietarului cailor sechestraţi, Marin Voicu, a supervizat acţiunea autorităţilor, încercând să îndeplinească ordinul şeful său, Dorin Cristian Drăgoi şi anume zădărnicirea executării.
Autorităţile cercetează ipoteza că exemplarele de rasă pur sânge Arab ar fi gajate la una sau mai multe bănci, iar din această cauză caii au fost lăsaţi să moară pentru a se încasa asigurarea.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.