Nicolae Banicioiu, prezent la Slobozia pentru a garanta unitatea TSD

0

Noua conducere a Organizatiei Judetene a Tineretului Social Democrat Ialomita a fost astazi parafata de presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, prezent la Slobozia pentru a garanta unitatea PSD.
La intalnirea cu presa organizata la sediul Partidului Social Democrat  a fost prezentata lista completa a membrilor din biroul permanent:
audio TSD 
Din cei 20 de reprezentanti, 7 sunt din Slobozia, doi din Fetesti, si cate unul din celelalte organizatii mai mici, printre care si Tandarei si Urziceni. Intrebat daca nu cumva tinerii urziceneni si tandareni social democrati au fost indepartati din structura judeteana a TSD, liderul organizatiei de tineret a PSD Ialomita, Stefan Musoiu, a reiterat algoritmul conform caruia au fost promovati tinerii care au contribuit la obtinerea de bune rezultate la alegerile locale. Argumentul exprimat de Stefan Musoiu a fost intarit si de presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, pe care apropiatii fostului presedinte al organizatiei judetene a tinerilor social democrati, Alexandru Potor, il invocasera pentru a contesta masura de revocare a foste conduceri si de dizolvare a biroului permanent. Alegerea lui Stefan Musoiu ca presedinte al Organizatiei Judetene a TSD Ialomita, a vacantat pozitia de conducator al organizatiei municipale, unde acum presedinte interimar este viceprimarul Valentin Bacanu. De altfel, noua echipa a TSD se lauda cu promovarea in administratia publica locala a 4 primari de comune, un viceprimar de municipiu si 6 de commune, 3 consilieri judeteni si 3 municipali, 2 orasenesti si 42 comunali.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.