Nicolae Rotaru împlineşte astăzi 35 de ani de la debutul oficial în cariera artistică

2

La varsta de 23 de ani interpretul ialomiţean de folclor a participat la concursul televizat “Floarea din Grădină”, alături de alte două tinere speranţe din Sibiu şi Braşov. 

În plină maturitate artistică, Nicolae Rotaru se consideră mai puţin realizat material şi cu adevărat  bogat sufleteşte.

După debutul la “Floarea din Grădină”, de pe 4 iunie 1974, Nicolae Rotaru a câştigat trofeul la concursul din toamna anului 1977. În prezent, artistul ialomiţean este solist vocal în cadrul ansamblului “Doina Bărăganului”, iar luna viitoare, de ziua Sfinţilor Petru şi Pavel, va împlini 58 de ani.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. Am fost placut surprinsa sa va revad la televizor, pe programul 1, la emisiunea Tezaur folcloric, transmisa pe data de 12 decembrie 2009. Dar ceea ce nu stiti, este faptul ca …va cunosc de peste …25 de ani. Atunci, cantati pe scena de la Gradina de vara din statiunea Amara. In fiecare seara, fiind cu parintii in statiune, veneam cu drag la gradina de vara sa va vedem si sa va ascultam. De atunci, v-am urmarit cu mare interes la televizor, la diverse emisiuni cu caracter folcloric, pana intr-o zi…..cand… ati disparut. Nu am mai auzit nimic despre dvs., pana azi, 12 decembrie 2009, cand, la televizor, la o vedere rapida, am zarit o ….figura cunoscuta, care mi se parea familiara… dar… totusi… cine era? Facand un efort de memorie, am dat timpul inapoi cu…25 de ani si mi-am amintit silueta aceea sobra si impunatoare a unui solist suplu, cu o voce calda… care a cantat odata pe scena festivalului de la Amara. Figura pe care o vedeam la televizor, se asemana izbitor cu cea de acum… 20 de ani, dar totusi era aceeasi persoana? In momentul in care v-am auzit vocea aceea calda, aproape ca am izbucnit in plans. MI-ATI FACUT O DEOSEBITA SURPRIZA, DAR DORESC SA VA VAD MAI DES LA TELEVIZOR. Vocea dvs. calda ne mangaie sufletele si ne binedispune, dar am vrea sa o ascultam mai des la televizor sau la radio.
    Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui e-mail si va doresc SARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE!

    Cu deosebit respect ,
    O admiratoare din Ploiesti,
    Ing. Daniela Cucu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.