Iadul de pe şosea

0

Neputinţa autorităţilor, încăpăţânarea oamenilor şi condiţiile meteorologice vitrege sunt în egală măsură cauzele blocajului de la Cotorca-Ciocarlia, unde peste o mie de oameni au innoptat in masini, pe carosabil, in bătaia vantului si la mâna providenţei.

Fără informaţii şi debusolaţi de parada autorităţilor care se perindau prin zonă, oamenii prinşi de iarnă în câmp au aşteptat până când răbdarea le-a ajuns la limita suportabilităţii şi fie au făcut cale întoarsă, fie au plecat pe jos spre cea mai apropiată localitate. În blocaj au fost copii, bătrâni, persoane bolnave, studenţi, femei însărcinate, transportatori.

La faţa locului, prefectul de Ialomiţa, Madalin Teculescu, a aratat cu degetul catre autorităţile buzoiene dar şi către conducătorii auto imprudenţi.

Dupa ce au suportat o noapte de viscol in masini, oamenii si-au răcorit năduful injurandu-i deopotriva pe Geoana si pe Basescu.

Drumul  dintre Ciocarlia de Ialomita si Caldarusanca de Buzau a fost desfundat dupa 30 de ore de la blocaj, iar autoritatile s-au descalificat încă o dată în faţa cetăţenilor.

Clementina Tudor

16 Decembrie 2009 /  Cotorca – Ciocarlia / Ialomita

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.