Noapte de foc pentru pompierii din Ţăndărei

0

Din 12 ore, mai bine de 7 s-au luptat cu flăcările care au mistuit 20 de hectare de mirişte si 2500 de baloţi de furaje.
Alarma a sunat la miezul nopţii şi a anunţat o ardere necontrolată la o mirişte de grâu care aparţine unei societăţi comerciale din Giurgeni. După stingerea parjolului, pompierii au stabilit drept cauza a incendiului folosirea intenţionată a sursei de aprindere.
O oră mai târziu, un alt apel telefonic solicita pompierii să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje al unui cetăţean din Movila.
Pompierii s-au deplasat cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, iar în momentul sosirii acestora la faţa locului flăcările se manifestau cu violenţă la o şiră ce conţinea 2000 de baloţi de paie de grâu şi la un adăpost din apropiere, în care erau depozitaţi alţi 600 de baloţi de lucernă.
Pompierii au acţionat pentru localizarea incendiului şi evitarea pericolului extinderii acestuia, iar după 5 ore au reuşit lichidarea flăcărilor.
Cel mai probabil, incendiului a fost generat prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere de către o persoană rămasă neidentificată.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.