Noapte de foc pentru pompierii ialomiţeni

0
Vineri spre sâmbătă, în mai puţin de 4 ore, militarii au fost solicitaţi să intervină la stingerea a trei incendii izbucnite pe raza judeţului.
Alarma de foc a sunat prima dată la o oră după miezul nopţii şi anunţa un incendiu la o locuinţă din oraşul Amara.
Flăcările au izbucnit din cauza unor materiale textile, amplasate în imediata apropiere a sobei. Jarul şi scânteile au căzut pe haine, iar focul s-a extins cu repeziciune la două camere. Încăperile şi bunurile au ars în totalitate, deşi pompierii slobozeni au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă.
Şi casa unui cetăţean din comuna Coşereni a fost cuprinsă de flăcări, în cursul aceleaşi nopţi, în jurul orei 4. Incendiul s-a manifestat, de data aceasta, la acoperişul locuinţei şi a izbucnit, cel mai probabil, ca urmare a unui scurtcircuit produs la instalaţia electrică a construcţiei. 30 de minute au acţionat pompierii din Urziceni, până au stins flăcările, însă pentru că acoperişul casei era confecţionat din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment, a ars aproape în totalitate.
40 de minute mai târziu, pompierii urziceneni au fost solicitaţi din nou, de data aceasta pentru stingerea unui incendiu izbucnit la rezerva de furaje a unui cetăţean din comuna Drăgoeşti.
Pompierii militari, în colaborare cu voluntarii comunei, au acţionat mai bine de 4 ore pentru lichidarea flăcărilor, care au mistuit 9 tone de lucernă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.