Noaptea bibliotecilor a debutat în Ialomiţa cu lansări de carte şi vizionare de film

10

Prima ediţie a nopţii în care bibliotecile judeţene au fost deschise pentru publicul larg a început la Slobozia în jurul orei 18 cu programul editurilor locale şi lansările de carte ale scriitorilor ialomiţeni, pentru ca apoi cei interesaţi să poată vizita arhiva instituţiei de cultură.
Pentru a spori doza de interes şi a profita de cadrul misterios conferit de întunericul nopţii, autoarea Florentina Dalian a prezentat volumul de proză „Scrisori netrimise”.
În cadrul evenimentului a fost prezent şi urziceneanul Nicolae Puiu Iliescu , care a adus la Slobozia volumul „Mini, maxi…fabule” scos de editura ANCA într-o ediţie limitată.
Noaptea bibliotecilor s-a încheiat cu vizionarea filmului „Cum să-ţi dresezi Dragonul” la care au luat parte atât copii cât şi părinţi.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro
foto: Madalin Sofronie, ADS

10 comentarii

  1. Ne-am cunoscut, asadar sigur meriti o aparitie foto, o spun cu mana pe inima. Din pacate probabil ca nu aparea ciuperca-psd in cadru, d-aia n-a intrat fotografia cu tine. Insa care-i problema, ce, nu-ti place reclama politica mascata? Traim in Ialomita psd-ului si asta ne ocupa tot timpul…

  2. 1. stimata doamna, stirea nu este numai despre aparitia dumneavoastra, ci despre intregul eveniment de sambata, la care, app, am lipsit, deci nu am facut poze. aceasta poza mi-a fost imprumutata de madalin sofronie, de la saptamanalul ADS.

    2. MIKE, tu ai un filtru portocaliu in fata ochilor, asa ca nu am cum te convinge. unde vezi tu comploturi pesedisto-peneliste sunt de fapt simple coincidente. daca era cazacu acolo, crezi ca nu-l dadeam? sau tecu? esti bolnav, omule…

  3. taktoo, decat sa insulti, mai bine numara ,,pozele” cu don’ ciuperca- prin comparatie cu cele cu…alt lider judetean pe care il alegi tu…(rima voita). Asta daca esti in stare sa faci o monitorizare (rima voita), ca la cat de dobitoc pari…

  4. Exemple de lideri da Gura Ialomitei, in postul din 4 octombrie 2011, ora 18:05. (Si mai sunt si altii, Ioan Martin e un alt exemplu.) Ai grija, taktoo, cine face pe prostul- ramane asa, mai devreme sau mai tarziu. Mda…postul cu prostul, rima buna, nu-i asa?

  5. …prefer la munte…poate nu stii unde se poarta sezonu’ acu’. Pentru curiosi, sa stiti ca Florentina Dalian are cam 1/3 din gabaritul persoanei care vorbeste la microfon, privita superior-admirativ de nelipsitul ciuperca.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.