Noblesse oblige

1
Marinică Cazacu se simte obligat de votul de încredere acordat de membri partidului pentru încă un mandat la conducerea filialei judeţene a PDL.
La aflarea rezultatului alegerilor, preşedintele organizaţiei Ialomiţa a Partidului Democrat Liberal, a declarat de la tribuna prezidenţială că votul acordat îl onorează şi obligă în acelaşi timp la câştigarea alegerilor din 2012.
“voi fi alaturi de dumneavoastra si cu dumneavoastra. ma onorati cu votul dumneavoastra, ma onoreaza rezultatul obtinut, dar totodata ma si obliga. In organizatie este foarte mult de lucru, sunt multe probleme cu care ne confruntam -situatia conjuncturala nu este favorabila, de aceea cred ca trebuie sa facem eforturi deosebite pentru a obtine rezultate si mai bune, iar telul nostru este acela de a castiga alegerile locale din 2012”.
Marinică Cazacu are 50 de ani şi a fost ales ca preşedinte al democrat liberalilor ialomiţeni pentru a doua oară. În cariera politică, el a pornit de la primăria Ion Roată, a ocupat funcţiile publice de prefect al judeţului şi inspector guvernamental, iar acum este unul dintre directorii Companiei Naţionale Poşta Română.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.