Noi disensiuni între PSD şi PNL

0

cristina-pocora

Disensiuni între PSD şi PNL privind intabularea gratuită a terenurilor agricole şi forestiere, iniţiativă legislativă prevăzută în programul USL de Guvernare. 
Deputatul Cristina Pocora transmite printr-un comunicat de presă că foştii parteneri de alianţă au votat împotriva proiectului de lege după ce mai multe luni au refuzat să înainteze plenului raportul de adoptare a iniţiativei legislative prin care peste 4 milioane de români ar fi putut să-şi rezolve problema proprietăţii.
Parlamentarul liberal de Ialomiţa susţine că posibilitatea unei prime intabulări gratuite reprezenta un suport real pentru proprietarii de terenuri agricole şi forestiere din extravilanul localităţilor care nu dispun de resurse financiare pentru a achita costurile ridicare ale acestui demers. 
Cristina Pocora mai spune că sursele de finanţare pentru intabularea gratuită fuseseră identificate atât din fondurile europene, cât şi din cele bugetare pentru a asigura  înscrierea în cartea funciară a acestor terenuri, soluţie agreată şi de Comisarul european pentru agricultură.  
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.