Noi incendieri ale miristilor

0

Asistenţă persoane, asanare teritoriu de muniţie ramasa neexplodata şi nelipsitele arderi necontrolate de mirişte şi vegetaţie uscată – sunt intervenţii la care au participat in week-end pompierii ialomiteni.
Prima interventie a fost inregistrata de pompierii din Detaşamentul Slobozia care au fost solicitaţi vineri pentru a acţiona la stingerea unui incendiu de mirişte şi vegetaţie uscată izbucnit pe terenul unei firme din Misleanu.
Subofiterul de relatii publice din cadrul ISU Ialomita, Lacramioara Chirea, spune ca incendiul a fost generat de folosirea intenţionată a unei surse de aprindere în scopul igienizării terenului de resturile de vegetaţie.
Pompierii atenţioneaza ca folosirea abuziva a surselor de aprindere pentru generarea unor incendii fără pagube şi solicitarea nejustificată a intervenţiei pompierilor profesionişti pot conduce la producerea unor pagube însemnate sau chiar la pierderea de vieţi omeneşti, în cazul în care aceştia sunt solicitaţi să intervină şi la alte situaţii de urgenţă, de o gravitate mai mare.
Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.