Note explicative la spitalul județean

10

adrian berbece

Mai mulţi salariaţi ai spitalului judeţean de urgenţe au avut de dat note explicative în urma controlului din unitatea sanitară cu paturi.
Pe toată perioada auditului, juristul spitalului şi-a dat demisia de la conducerea serviciului de Resurse Umane Normare, Organizare şi Salarizare, funcţie acum vacantă.
Actualul manager, Adrian BERBECE, precizează că după analizarea tuturor structurilor din spitalul judeţean au fost cerute explicaţii punctual de la toţi cei responsabili în luarea deciziilor de achiziţii şi angajarea personalului.
Controale similare au fost făcute la 9 spitale judeţene de urgenţă din ţară, iar în câteva situaţii au fost imputate sumele considerate cheltuite ilegal. Mandatul actualului manager este de 6 luni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

 1. I-as cere o nota explicativa domnului Berbece despre spagile care se dau pentru angajare in Spitalul Judetean. Am o banuiala ca nu se va schimba nimic aici dupa plecarea balenei de la conducere.

 2. oare trece bacul la romana:
  ‘ Buna ziua! Va atasez o invitatie foarte importanta. Pe data de 16-18 Mai 2013, vom avea a 2-a editie ,,Zile Medicale Ialomitene,, care se va desfasura in statiunea Amara la Hotel Ialomita. Vrem sa alcatuim un program deosebit si trebuie sa stim daca doriti sa participati si d-voastra. Pentru acest lucru va putem face una dintre ofertele noastre de mijloc : Pachet cu stand pentru 3 zile, prezentare de 30 min., cu un lector special ales de d-voastra si taxa de participare inclusa la 500 euro, curs BNR. Prin discutii directe se mai pot negocia si alte pachete, mai scumpe s-au mai ieftine. Asteptam sa invitati toti medicii la care faceti vizite, d-voastra s-au colegii d-voastra din judetele invecinate. Pentru medicii din Ialomita taxa de participare va fi suportata de Colegiul Medicilor, iar pentru medicii din judetele invecinate taxa este doar de 100 ron, stagiari si pensionari cate 50 ron. Toate datele de contact inclusiv contul nostru bancar sunt scrise in invitatie. Va asiguram de tot sprijinul nostru. Astept confirmarea d-voastra. Multumesc.

  Cu stima,
  Cons. Nicolae BURUNOV
  Manager Operatiuni

  Colegiul Medicilor Ialomita
  Tel. / Fax. 0243.233.304
  Fax. 0354.818.746
  Mobil : 0725.330.920
  Email : colmedialomita@yahoo.com

 3. io nam dat, doar am luat! lunar, cate 300 de lei de la domnisoara Ion!
  dupa un trimestru mam potolit! ma prins.
  dar repet, nu am dat spaga!

 4. manager fara concurs… de parca nu se stia cand expira vechiul mandat!

  cand te prinde cu rovinieta expirata platesti! cand te prinde cu mandatul expirat sau extirpat, nu plateste nimeni?

  Rusinicaaa!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.