Noul an şcolar aduce în Ialomiţa mai multe şcoli post-liceale pentru absolvenţii de clasa a 12-a

3

Inspectoratul Şcolar Ialomiţa a propus ca din anul şcolar 2012-2013 să se înfiinţeze mai multe şcoli post liceale pe diverse domenii astfel încât să vină în sprijinul elevilor care pică examenul de bacalaureat dar şi celor care îşi doresc să se specializeze într-o meserie.
Inspectorul general şcolar, Otilia Dumitru, precizează că până la 15 august toate grupurile şcolare din judeţ vor înfiinţa şcoli post liceale.
Inspectoratul are în plan ca începând din luna septembrie să organizeze întâlniri periodice cu părinţii şi elevii de clasa a cincea, a noua şi 12-a pentru a evita eşecul înregistrat în ultimii ani la evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Demisia, cucoana! Dupa ce a fost la bac, nu iti e rusine sa te mai expui, dupa atatea discutii despre copii de inspectori, cu note fabuloase, obtinute pe criterii de apartenenta politica la acelasi grup?Sa amintim iar de elevul Mihalache , eleva Toma, de revolta elevilor si a parintilor, de eleva Bala si de multi altii?

  2. La intalnirile cu parintii propun ca doamna si cu domnii inspectori membrii de partid, sa faca puternic propaganda electorala, sa atraga noi membrii in Psd, ca asa au succesul asigurat la bac.

  3. Deshideti mai bine niste filiale “Standford”,ca scoli postliceale inseamna prea putin pentru astia care au trecut prin 12 ani de scoala precum gasca prin apa.Ce dracu sa mai scoti din unii care nu au fost in stare sa ia bacul,pe cine sa specializezi?Daca nu pot alimenta universitatile “x/0”,macar sa fecem niste SC-uri postliceale.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.