Nu ştiu d-astea!

9

Reprezentanţii Gărzii Judeţene de Mediu ridică din umeri în privinţa peştilor morţi de pe Ialomiţa.
Prefectul Mădălin Teculescu i-a convocat la şedinţa din cadrul colegiului prefectural pe reprezentanţii Agenţiei de Protecţiea Mediului, Apele Române, Garda de Mediu şi Direcţiei Sanitar Veterinare pentru a afla cauzele care au condus la moartea peştilor.
Comisarul de mediu prezent la întâlnire susţine că moartea peştilor nu a fost provocată de poluarea râului, ci mai degrabă de lipsa oxigenului din apă.
Analizele la probele de apă şi la peştii găsiţi morţi făcute de toate cele 4 instituţii responsabile de calitatea mediului şi sănătatea publică vor fi confruntate pentru determinarea exactă a cauzei morţii vieţuitoarelor acvatice din Râul Ialomiţa.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. ce visează ăia de la garda de mediu se poate intampla in bălti si lacuri, nicidecum in APE CURGATOARE, care se oxigenează natural …curgand.
    bag sama că ar fi timpul unei recalificari, eventual la sapă, dacă stiu de ce capăt al cozii se apucă.

  2. sunt multi factori care pot determina concentratii scazute ale oxigenului chiar si in apele curgatoare, din cate vad, domnii au emis doar ipoteze pana se lucreaza analizele (atunci pot fi stiute cauzele reale), poate te recalifici si te faci jurnalist, nu de alta, dar ma gandesc ca tu stii de ce capat se apuca..

  3. Au fost depasiri de amoniac in apa. Garda de mediu nu are de unde se stie ce a fost in apa, ca ei nu fac analize ale apei. Asa ca ascultati la cei care fac analize ale apei. Doar la ei. Si rezultatele la apa sa stiti ca pot apare dupa 2 zile, dar pentru CBO5 trebuie sa asteptam 5 zile. Asa toata e lumea e specialisti.
    Zic io …

  4. hai mai lasati-ne cu Garda de Mediu… ia de vedeti cate gunoaie sunt pe raza judetului… cata mizerie in fata blocurilor si in spatele lor… cate si mai cate si ce face Garda de Mediu… una dintre cele mai inutile institutii alaturi de Protectia de Mediu… de ce naiba este nevoie de 2 institutii pe aceeasi tema… ?????
    Pai ca sa incaseze bani de la populatia nevertebrata din Romania…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.