Nu tremur la cutremur!

0

hhhhhhhh

Ministerul Afacerilor de Interne a lansat prin intermediul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă, campania "Nu tremur la cutremur", prin care se încearcă pregătirea populaţiei, în cazul producerii unui seism cu magnitudine mare. Proiectul se bazează pe necesitatea transmiterii către cetăţeni a unui mesaj unitar, conţinând informaţii privind modul de comportare în cazul producerii unui cutremur, măsurile de pregătire a locuinţei, pregătirea individuală şi a familiei, dar şi comportamentul care trebuie adoptat pe durata şi după producerea acestuia.
Începând de astăzi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa promovează campania pe timpul activităţilor preventive în localităţi, instituţii şi operatori economici, prin distribuirea de materiale de promovare, precum şi prin derularea unor activităţi de instruire şi educare preventivă. 
Astăzi se împlinesc 38 de ani de la producerea celui mai mare cutremur din România, care a avut magnitudinea de 7,4 grade Richter şi s-a soldat cu 1.500 de victime.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.