Număr record de contestaţii la BAC

12

În centrele de evaluare din Ialomiţa au fost înregistrate astăzi 964 de solicitări de recorectare a lucrărilor. Cele mai multe contestaţii sunt la română şi matematică.
La Slobozia, mai mult de jumătate dintre absolvenţii claselor a XII-a care au susţinut examenul de bacalaureat au făcut cereri pentru recorectarea lucrărilor.
La centrul de examinare de la Liceul de Arte s-au înregistrat 229 de contestaţii, dintre care 81 la limba română şi 65 la matematică.
La Colegiul Naţional Mihai Viteazul au fost depuse 206 cereri de recorectare a lucrărilor, dintre care 81 la matematică şi 55 la limba română.
Spre deosebire de anii trecuţi, anul acesta contestaţiile vor fi rezolvate de o comisie din alt judeţ. Rezultatele finale ale sesiunii de vară a bacalaureatului 2011 vor fi afişate până cel târziu vineri, 8 iulie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

 1. Ma tem ca de anul asta s-a vazut cam cum arata adevarata examinare, mai de frica,mai de camerele video nu s-au mai sifonat subiectele contra 100 de lei ca in fiecare an si s-a vazut adevarata “valoare” a tineretului .

 2. pentru ca nu le arde de scoala. ‘le arde’ pe fete prin parcuri ,in rest game,net ,faisbou,etnobotanica,tupeu, smechereala .
  de-aia.

 3. …si asa, astia 100 de mii de absolventi de liceu se pot apuca de contrabanda cu Delikat, cu speranta ca la 32 de ani o sa ia bacu si sa poata ajunge ministri de interne… sau ai educatiei
  😛

 4. domne, funeriu nu ne spune nimic nou, stiam si noi ce se intampla

  problema este ca el se bucura ca prostu, in loc sa trateze serios problema

 5. Aveti dreptate doar partial, legat de instalarea de camere. In Urziceni nu au fost camere, asa ca nu s-a asigurat egalitatea de sanse in judet! Multi colegi vorbesc despre faptul ca s-a putut copia la Urziceni, cu fituici si casti ascunse pe ici, pe colo, dupa cum se stie. Asa ca, paote cei strict supravegheati in alte licee nu sunt mai slabi decat cei de la CNGM, de exemplu, dar sunt mai putin norocosi, pentru ca pe ei NU-I IUBESTE NIMENI ACOLO SUS, LA ISJ!

 6. Curios cum, nimeni, in aceste zile, nu aminteste nimic despre faimoasa lege din 2008, de majorare a salariilor profesorilor cu 50%. Cu cat le-ati majora salariul ,,dacalilor” de la liceele unde nici un elev n-a promovat bac-ul?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.