Numărul şomerilor ialomiţeni este în creştere de mai bine de patru luni

3

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a înregistrat la finalul lunii septembrie circa 7.000 de şomeri, în creştere cu aproape 2 procente faţă de lunile precedente.
Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Zaharia, precizează că la acest moment circa 5.000 de şomeri ialomiţeni au ieşit din plata ajutorului de la stat.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă se aşteaptă ca numărul şomerilor să crească semnificativ în următoarele trei luni.Cei mai mulţi vor proveni din construcţii şi agricultură. Rata şomajului în Ialomiţa situează judeţul pe locul 16 în ţară.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Mergeti in fata la sediul USL de la Proiectari -Spital sa vedeti ditamai pancarta ce spune , printre alte minciuni “crearea unui milion de milioane de locuri de munca”. Florine, mergi si fa o poza pancartei si alatur-o aici la stire.
    Romanii iubesc Pinochii…

  2. Hm,in loc de lapte si miere usl ne toarna minciuni si laturi!!!Cine mai crede ca usl merita fraiele tarii????Eveniment extraordinar de important pentru PDL,Congresul PPE la Bucuresti ,la care nu am vazut o campanie agresiva de promovare,ceea ce era cazul…PDL …wake up!!!!!!!!!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.