O adolescentă din Slobozia a dispărut ieri fără urmă de la şcoală

21

Oprea Alexandra Rebeca are 16 ani şi este căutată cu disperare de părinţi. Tatăl fetei s-a prezentat ieri la Poliţie şi a cerut ajutor pentru a-şi găsi copilul.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Andreea Loghin, precizează că minora are la mâna dreaptă are o faşă elastică gipsată, din cauza unei luxaţii la degetul mijlociu.
Orice relaţie privind dispariţia fetei poate ajuta la găsirea ei, iar cetăţenii care pot furniza informaţii în legătură cu adolescenta sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să sune la 112.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

LATER EDIT:  rezolve!

21 comentarii

 1. Hai sa va luminez eu:
  Comunicat de presă

  Minoră dispărută depistată de poliţişti

  Minora Oprea Rebeca Alexandra, din municipiul Slobozia, sesizată ca dispărută la data de 22 februarie a.c., a fost depistată şi încredinţată familiei.

  În urma cercetărilor efectuate, fata, în vârstă de 16 ani, a fost depistată pe raza sectorului 4, din municipiului Bucureşti.

  Potrivit declaraţiei minorei, aceasta a plecat de acasă pentru a se întâlnii cu un băiat cunoscut pe o reţea de socializare.

  Pe durata plecării voluntare de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni.

  sursa: http://il.politiaromana.ro/

 2. vai de mama ei..fuge de acasa..fumeaza..bea…umbla prin baruri..pe la scoala nu prea trece..pacat de ea ca e frumoasa..in rest;)
  Nu merita tatal ei asa fata..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.