O altercaţie în plină stradă a adunat poliţiştii şi procurorii la un loc, pentru a rezolva cazul

0

Vineri, în jurul orei 15, un bărbat anunţa Poliţia Urziceni, prin 112, că a fost agresat pe raza satului Malu Roşu, din comuna Armăşeşti.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi Serviciului de Intervenţie Rapidă. În cadrul investigaţiilor, bărbatul de 46 de ani din Bărbuleşti a declarat poliţiştilor, că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal din localitate, vehiculul s-a tamponat uşor cu un alt autoturism, moment în care ocupanţii maşinii tamponate, dar şi alţi ialomiţeni dintr-o altă maşină, au coborât şi au declanşat scandalul.

Apelantul a relatat poliţiştilor că a fost agresat de şase bărbaţi, ocupanţi ai celor două autoturisme, pe care îi cunoaşte, aceştia având vârste cuprinse între 28 şi 46 de ani, care ulterior au părăsit locul conflictului.

Bărbatul agresat a refuzat acordarea de îngrijiri medicale de către echipajul de pe Ambulanţă, insistând că se va prezenta personal la o unitate spitalicească.

O oră mai târziu, în baza unei sesizări a Spitalului Municipal din Ploieşti, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a comunicat poliţiei ialomiţene, că la acea unitate medicală a fost internat un bărbat de 42 de ani, din Bărbuleşti, care a afirmat că a fost agresat de către o persoană. Pacientul a fost identificat ca fiind bărbatul de 46 de ani, care anterior sesizase Poliţia din Urziceni, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei agresiuni.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a celor implicaţi, să fie făcută încadrarea juridică a faptei.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.