O bătrână de 79 de ani din Feteşti a fost jefuită

0

O bătrână din Feteşti a fost jefuită de o individă care a profitat de neatenţia ei şi i-a sustras 70 de lei şi bijuterii în valoare de 3.000 lei.
Femeia, în vârstă de 79 de ani, a povestit poliţiştilor că a primit în locuinţă o persoană necunoscută care vindea produse de curăţenie. După ce i-a prezentat marfa, etaland-o pe masa din bucătărie, tânăra i-a solicitat părţii vătămate să scrie pe o coală de hârtie toate mărcile preparatelor de curaţat, asigurând-o că le va primi gratis.
Sub pretextul că vrea să-i demonstreze calitatea produselor de curăţenie, precupeaţa a dat cu o soluţie pe uşa de la bucătărie, ştergând-o apoi cu buretul, atât pe interior cât şi pe exterior, ocazie cu care a ieşit din încăpere.
Ziua următoare bătrâna a observat că din locuinţă îi lipsesc 70 lei şi bijuterii în valoare de 3.000 lei.
Poliţiştii caută acum să o identifice pe escroacă şi precizează că individa are aproximativ 30 ani, ten măsliniu, înălţime de 1,60 m. La momentul întâlnirii cu bătrana, tânăra escroacă era îmbrăcată într-o pereche de blugi de culoare albastră şi o bluză cu mâneci scurte, de culoare neagră.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.