O căprioară şi 9 fazani reprezintă prada de câteva ore a unor vânători de ocazie

0
Fondurile de vânătoare din Balta Ialomiţei au fost duminică perimetrul de intervenţie a poliţiştilor ialomiţeni din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi din Feteşti.
Raziile au urmărit apărarea patrimoniului cinegetic naţional, combaterea faptelor ilegale asociate din vânatul ilegal, precum şi asigurarea unor condiţii de piaţa corecte prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită şi protejarea mediului înconjurător pe raza judeţului Ialomiţa.
Pe durata acţiunii a fost identificat un autoturism de teren staţionat în zona Staţiei de taxare de pe Autostrada A2 în care se aflau trei bărbaţi din Galaţi şi Feteşti.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au identificat cadavrele unei căprioare şi a 9 fazani, care au fost braconate pe fondul de vânătoare nr. 1 Căbăl, gestionat de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Ialomiţa.
Vânatul şi cele trei arme de vânătoare cu muniţia aferentă au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
ei trei bărbaţi, cu vârste între 40 şi 64 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru vânătoare fără permis şi autorizaţie, asociere, transport şi complicitate, fapte prevăzute de Legea privind Vânătoarea şi protecţia fondului cinegetic.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.