O cisternă cu GPL s-a răsturnat la Jilavele

0
Traficul a fost  blocat mai bine de cinci ore aseară începând cu ora 19 pe raza localităţii Jilavele după ce o cisternă ce transporta GPL s-a răsturnat. Şoferul, un bărbat de 54 de ani din Constanţa, aflat la volanul unei motocisterne ce avea aproximativ 600 de litri de gaz lichefiat, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma impactului cabina şoferului a luat foc iar intervenţia promptă a pompierilor a făcut să fie evitată o tragedie. Circulaţia a fost întreruptă, iar locul accidentului a fost supravegheat mai bine de cinci ore, până când a fost eliminată orice cauză de producere a unui eventual incendiu.
Conducătorul auto, care se îndrepta spre Ploieşti pentru a încărca motocisterna cu 8 tone de GPL a scăpat nevătămat. La verificarea efectuată de poliţişti s-a descoperit faptul că bărbatul avea permisul suspendat din data de 11 august, deoarece fusese implicat într-un accident rutier petrecut pe raza municipiului Constanţa.
Accidentul s-a petrecut cel mai probabil din cauza faptului că şoferul a adormit la volan. Cercetările continuă în acest caz..
Aurelia Ifrim, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.