O echipa de maratonişti va trece azi prin Ialomiţa

0

Este vorba de o echipă internaţională formată din aproximativ 20 de alergători, care în perioada 21 – 25 iulie 2008 vor traversa România iar pe 23 iulie se vor afla în trecere şi prin Ialomiţa.
Evenimentul se înscrie într-o amplă manifestare la nivel mondial, intitulată „World Harmony Run“ şi are ca scop aducerea laolaltă a sportivilor profesionişti şi amatori din întreaga lume.
Organizată ca o ştafetă cu torţă, în stil olimpic, alergarea a debutat din faţa sediului Naţiunilor Unite, din New York.
Echipa europeană de alergători va purta torţa pe distanţa de 24.000 km şi va trece prin 49 de ţări europene, printre care şi România.
Ţara noastră a intrat în circuitul acestui maraton din anul 1999, iar în acest an, pe 23 iulie, maratoniştii vor trece prin judeţul nostru pentru a ajunge la Bucureşti.
Instituţia Prefectului Ialomiţa a luat toate măsurile ce se impun în vederea derulării în bune condiţii a maratonului, dispunându-se escortarea coloanei de alergători de către Serviciul Poliţiei Rutiere Ialomiţa pe teritoriul judeţului nostru, asigurând totodată şi  necesarul de fructe, apă plată şi minerală, pentru sportivi.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.