O echipă de mascaţi din Buzău a făcut accident de circulaţie în Ialomiţa

3

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 04.45, la intrarea în localitatea Griviţa, autospeciala din dotarea Serviciului de Intervenţie Rapidă Buzău, în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ceţii, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism ce se deplasa regulamentar din sens opus.

În momentul producerii accidentului, autospeciala Poliţiei se afla în misiune cu semnalele luminoase în funcţiune şi se deplasa de la Buzău la Slobozia.

Din accident a rezultat rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, agent de poliţie în cadrul Serviciului Intervenţie Rapidă  Buzău, pasager în autospecială şi rănirea uşoară a unei femei în vârstă de 32 de ani, conducătorul autoturismului.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cazul este cercetat de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Buna ziua! Sunt sora victimei si as dori sa stiu de ce scrieti articole despre care nu aveti habar de gravitatea lucrurilor!
    Sora mea zace pe patul de spital la fel de grav accidentata ca ofiterul de politie, incercati sa va documentati inainte de a face afirmatii nefondate care vor avea repercursiuni in completul de judecata!
    Domnisoara Clementina , aveti cumva idee ca sora mea se zbate intre viata si moarte incercand sa nu-i ramana copii orfani?

  2. Imi pare nespus de rau de situatia grava in care se afla sora dvs. Chiar am sperat sa fie usor ranita. Cat despre datele comunicate, responsabilitatea apartine celor care semneaza comunicatele de presa ale politiei. Din nefericire nu este prima data cand se minimalizeaza starea victimelor. De ce? La aceasta intrebare trebuie sa raspunda Politia. Apoi, o mai buna documentare este imposibila in conditiile in care numele celor implicati sunt protejate de o lege, iar atunci cand ajung la presa sunt situatii exceptionale sau intamplatoare. Ca asa sunt legile in tara asta. Regula este justificata intr-o anumita masura cu dreptul victimelor sau familiilor acestora la intimitate. In aceste conditii putem comunica si punctul dvs de vedere numai cand ne solicitati asta. Important este ca sora dvs sa se faca bine si, daca, considerati ca va pot fi de folos in vreun, astept sa ma contactati.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.