O femeie din Ion Roată este cea mai recentă victimă a unei escroace

0

descărcare

O femeie din Ion Roată este cea mai recentă victimă a unei escroace care s-a oferit să o vindece de boli închipuite şi i-a sustras bijuterii din aur în valoare de 700 de lei.
Păgubita a povestit anchetatorilor că aseară, în timp ce se deplasa pe raza municipiul Urziceni, a fost abordată de o persoană de sex feminin, care a intrat în vorbă cu ea şi sub pretextul că ştie că este bolnavă şi că o poate ajuta să se vindece, i-a sustras bijuteriile.
Escroaca i-a cerut părţii vătămate să scoată podoabele pe care le purta pentru a le pune într-un şerveţel, înfăşurându-le ulterior într-o cârpă. Necunoscuta a legat apoi cârpa de tricoul reclamantei şi i-a spus acesteia să-l desfacă după 30 de minute, pentru ca rugăciunile să aibă efect.
Profitând de naivitatea victimei, binefăcătoarea  a înlocuit bijuteriile cu şerveţele şi o piatră.
Potrivit părţii vătămate, persoana necunoscută este o femeie de 45 – 50 de ani, cu înălţime de circa 1,68, solidă, faţă rotundă, ochi bulbucaţi, ten închis, păr negru şi drept, prins în coadă, şi era îmbrăcată cu un tricou alb şi fustă de culoare închisă. Semnalmentele sunt asemănătoare cu ale escroacei de săptămâna trecută care a înşelată o femeie în Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.