O femeie din Ivăneşti şi-a pierdut jumătate din gospodărie dupa ce a lăsat mâncarea pe aragaz nesupravegheată

0
Flăcările au cuprins o baracă pe care femeia o folosea ca bucătărie şi în care gătea la momentul izbucnirii incendiului.
Aceasta a lăsat aragazul în funcţiune nesupravegheat şi câteva hârtii din apropiere au luat foc, iar până la izbucnirea unui incendiu nu a mai fost decât un pas. Până la sosirea pompierilor de la Garda Slobozia, cetăţenii au scos din încăpere butelia ce alimenta aragazul, pentru evitarea producerii unei explozii. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, însă anexa gospodărească şi bunurile din ea nu au mai putut fi salvate
Un alt incendiu a izbucnit joi la o gospodărie din Amara. Fumul dens, ce se observa ieşind din podul unei case, a determinat autorităţile locale să anunţe pompierii. Garda Slobozia s-a deplasat la locul intervenţiei şi, după cercetarea amănunţită a zonei, au constatat că fumul provenea de la coşul de evacuare al sistemului de încălzire local, care ardea mocnit împreună cu aproximativ 4 metri pătraţi din tavanul locuinţei. În prezent, locuinţa este folosită de un chiriaş, care nu era acasă în momentul producerii evenimentului.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.