O femeie din Ograda a căzut în fântână

5
O femeie din Ograda a căzut în fântână încercând să salveze un pisoi, pe care tot ea l-a aruncat în puţul sec pentru că îi mânca puii.
Roasă de remuşcări şi înduioşată de mieunatul pisoiului, femeia de 54 de ani s-a hotărât să intre în fântănă pentru a recupera pisica exilată. Vecinii spun că frânghia s-a rupt imediat ce a încercat să coboare şi a căzut de la 15 metri în gol.
Vecinii au sărit să o scoată din fântână iar după 30 de minute de încercări nereuşite, oamenii au apelat la ajutorul pompierilor. Până la sosirea echipajului, femeia a fost salvată de o rudă care a legat o scară cu funii şi a reuşit să o tragă din fântână.
Deşi a căzut pe spate şi s-a lovit la cap,  femeia a refuzat să meargă la spital. Ea a primit îngrijiri din partea echipajului de pe ambulanţă şi a rămas acasă pentru a avea grijă de cei doi nepoţi pe care îi are în plasament.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. cum dracu sa nu cada in fantana dak era beata….:))))…………….a stat in bar la Icuta si apoi si-a adus aminte si de pisik……e vecina noastra…….”Aricioaik”=))))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.