O gravidă care a avortat a așteptat ambulanţa 5 ore

6

ambulanta zapada

O gravidă din Munteni Buzău a avortat spontan aseară, la domiciliu, iar ambulanţa a ajuns la ea după 5 ore.
Culmea este că autorităţile locale au reuşit să scoată fără probleme femeia la drumul naţional, ba chiar au ajuns cu ea până la ieşirea din Căzăneşti, dar întâlnirea cu ambulanţa s-a făcut abia azi dimineaţă la ora 5, din cauză că echipajul de prim ajutor a rămas împotmolit la Orboieşti. Primarul Florin Stan spune că au fost nevoiţi să stea cu pacienta în benzinărie, iar ajutorul a venit din partea primarilor din Căzăneşti şi Ciochina, mai puţin de la cei responsabil cu deszăpezirea drumului naţional:
audio Florin STAN
Pacienta în vârstă de 38 de ani era însărcinată în 3 luni. Femeia a pierdut sarcina şi se află internată la spitalul judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Daaa, suntem vinovaţi că nu avem un program de monitorizare pentru gravidele cu risc !!Bine că n-a murit gravida….!! Dar ştirea..e culmea avorturilor spontane))

  2. Si daca ar fi ajuns echipajul in 15-20 de minute de la primirea apelului ce s-ar fi intamplat cu Gravida ? Ca sa evite un avort spontan toate mamicile (responsabile ) merg la medicul ginecolog din prima luna de sarcina pentru a fi luate in evidenta si de a face un set de analiza speciale. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc domnului doctor Nagnibeda Mihai spitalu Slobozia care luna aceasta mi-a salvat sotia de la un asemenea eveniment. Un om cu un suflet mare,un adevarat doctor. Multumim si sa va dea Dumnezeu (Alah ) multa sanatate.

  3. vi se pare normal ca o pacientă care a suferit un avort să stea 5-6 ore într-o benzinărie??? putea să şi moară, printre altele…. slavă Domnului că NU a fost aşa, că doar am văzut că în România poţi să scapi din accident de avion, dar să nu ai şansă să ajungă salvarea la tine!!! Celor care sunt atât de generoşi şi înţelegători cu serviciile statului le doresc doar să aibă parte de ele. aşa cum sunt ele. şi apoi să facă aprecieri.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.