O manevră interzisă în trafic s-a încheiat cu un drum la spital

1

Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată miercuri despre faptul că între localităţile Slobozia şi Amara, s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că accidentul s-a produs din pricina unei manevre interzise.

Astfel, un bărbat de 35 de ani din municipiul Buzău, în timp se deplasa la volanul autoturismului său, din direcţia Amara către Slobozia, s-a angajat în depăşirea unui microbuz care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers şi care, la rândul său, executa o manevră de depăşire. Efectuând manevra de triplare, autoturismul a intrat în coliziune cu partea stângă spate a autovehiculului ce efectua regulamentar depăşirea, după care a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat şi s-a lovit de un copac de pe marginea părţii carosabile.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, unde a refuzat internarea.

Mai mult decât atât, conducătorul celuilalt autovehicul implicat în eveniment, a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de către poliţişti.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto implicat în accidentul rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea unei persoane.

Elena Oancea

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.