O pacientă acuză medicii spitalului judeţean de neglijenţă, managerul îi scuză

7

nastere

O pacientă a spitalului judeţean de urgenţe din Slobozia acuză un medic de la ginecologie de neglijenţă în serviciu.
audio SPITAL SLOBOZIA

Femeia, aflată în ultimul trimestru de sarcină, s-a prezentat vineri la Unitatea de Primiri Urgenţe cu sângerări şi a solicitat internare pentru a naşte. Medicii care au consultat-o au apreciat că pacientei încă nu i-a sosit sorocul şi au trimis-o în salon pentru repaus până când naşterea se declanşează natural. După 48 de ore fătul a murit în pântecul mamei, iar femeii i s-a administrat medicaţie pentru provocarea naşterii.
Managerul spitalului judeţean a confirmat pentru Ialomiţa TV parcursul pacientei prin unitatea medicală şi chiar plusează: sarcina se afla în ultimul trimestru, dar copilul a murit pentru că mama a fost necooperantă, nu a mâncat sănătos şi are doar 8 clase.
Deocamdată, avem o confruntare a declaraţiilor şi este cuvântul unuia împotriva celuilalt. Pentru acurateţea informării, din săptămâna a 38-a de sarcină naşterea este considerată normală, iar în cazul în care se depăşeşte acest termen fără ca mama să intre în travaliu, rămâne la decizia gravidei dacă aşteaptă naşterea acasă sau se internează în maternitate. Din ce povesteşte mama, rezultă că personalul responsabil de pe secţia de ginecologie a apreciat că femeia, care mai are acasă 5 copii, va putea naşte fără ajutor medicamentos.
Politiştii au deschis un dosar penal pentru neglijenţă în serviciu.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. ce daca avea 8 clase?asta insemna ca nu avea bani sa le indese in buzunare,ca asa i la spital fara bani nici nu se uita la tine,iar daca arati mai binisor iti cer si pe mama si pe tata…si serviciile prestate sunt de proasta calitate,tot nu stiu ce ai…indiferenta bate diferenta

  2. care este numele doctorului…sa se fereasca lumea de el. doamne fereste sa ajungi pe mana unui astfel de om. astia sunt in stare sa faca orice pentru bani. politia nu se autosesizeaza?

  3. Cat tupeu pe Berbecu’ asta de manager. Cum catalogheaza el pacientii in functie de educatie, alimentatie si cooperare. Pe drogatii si betivii care nu coopeteaza ii trateaza mai bine decat pe una care a venit sa nasca. Bine a zis ” acel cineva” mai sus. Oricum cazurile din sectia de obstetrica ginecologie a spitalului morga Slobozia incep sa iasa la iveala. Pacat ca exista atatea nestiute.

    • eu am nascut primul copil la Bucuresti la Filantropia si a fost super ok!La al 2-lea copil nu am mai avut cum sa ajung la Bucuresti pentru k am nascut foarte repede…in 40 de min si am nascut la Slobozia dar am avut mare noroc.Nici macar acum dupa 3 ani de la nastere nu stiu ce doctor a fost de garda in acea noapte pentru k nici macara nu a venit sa ma vada si moasele m-au lasat mai mult singura sa nasc…nu m-a consultat nimeni cand am ajuns sa vada dc pot naste natural daca este vre-a problema…si banii au fost bani.nici macar pe sotul meu nu l-au lasat sa urce sa vada copilul dupa ce am nascut.a trebuit sa fuga pe langa un paznic k sa poata sa urce sa il vada.

  4. Poi,nah….în loc de gărzi….o fi fost busy cu vreun facebook…ca biata femeie mai avea vreo 5 copii,cărora dl dr le asigura traiul….parcă i aud…faceti întruna la copii…..dle,datoria medicului este sa trateze orice persoana,indiferent de etnie și statut social,ca a mâncat sănătos sau nu….i auzi,nene….de neglijență în serviciu,omor din culpă…..a auzit dnul dr?io as muri cu el de gât

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.