O persoană a fost rănită în sala de aşteptare a Serviciului de Înmatriculări Auto din Slobozia

4
Mai multe plăci din marmură, care acopereau o coloană de susţinere înaltă de 4 metri, s-au desprins de pe tencuială şi au căzut în capul unei femei de 40 de ani care aştepta pe un scaun.
Şeful serviciului, comisarul Ştefan Ilie, spune că persoana a primit îngrijirile medicale ale unui echipaj de pe ambulanţă
n momentul incidentului, în sala de aşteptare a Serviciului de Înmatriculări se aflau 20 de persoane. Plăcile din marmură s-au desprins din senin, fără ca cineva să le atingă. Locaţia actuală a fost inaugurată în urmă cu 5 ani, iar până astăzi nu s-au mai înregistrat astfel de incidente.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. da, treaba pur romaneasca, sau buleala cum se spune, sunt curios daca cineva va trage la raspundere firma care a facut ‘lucrarea’ pe bani publici. sau cele care asfalteaza chipurile drumurile si dupa 1 an apar gropanele.

  2. DA,eu sant persoana ranita a venit totii si miau dat un prim ajutor nu pot sa spun de doctorii si eii foarte draguti da astazii 1 -10 2010 mi sa facut rau si am intrat saimi ia tensiunea si a avenit doamna si a inceput sa tipe cat o tinea gura la mine ,asta este sanatatea noastra eu nu am nici o vina daca am plecat sanatoasa de acasa si mam intors asa cu capul spart si cu umerii plini de vanatai

  3. Pt. mike

    Sa vezi ce bune sunt cladirile, soselele, autostrazile, podurile construite in epoca in care conducea pdl !!! Am si un exemplu, podul de langa Turda parca, inaugurat chiar de primul ministru al tarii, care, dupa plecarea acestuia de pe pod, s-a fisurat groaznic (nici azi, la aproape un an, nu este inca folosit)! Si acolo nu poti spune ca era construit in nu-stiu-ce epoca, a fost un contract dat pe spranceana unei firme protejate de Boc inca de cand era primar pe la Cluj.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.