Obosiţi, dar multumiţi

0

Obosit, dar fericit… aşa s-a declarat Dacian Varga după meciul de sâmbătă contra Petrolului, meci în care a revenit sub culorile campioanei României la fotbal, Unirea Urziceni. Jucătorul, împrumutat de la Sportul Studenţesc până la iarnă, e decis să tragă din greu pentru a recupera restanţele la capitolul pregătire fizică şi spune că la meciul de campionat cu Unirea Alba Iulia va fi în formă maximă.
Varga, dorit de Dan Petrescu pentru apetitul ofensiv demonstrat în sezonul trecut, nu e prea vocal când vine vorba despre şansele echipei sale în Liga Campionilor, dar speră într-o figură frumoasă a Unirii în cea mai prestigioasă competiţie mondială intercluburi.
Tibi Bălan crede şi el în egalitatea de şanse în fotbal şi spune că debutul în Ligă pe stadionul unde Steaua a câştigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni e un meci care trebuie abordat ca oricare altul.
Varga şi Bălan au şanse mari să debuteze oficial în partida de sâmbătă contra Unirii Alba Iulia, partidă care se va desfăşura pe stadionul ,,Tineretului’’ cu începere de la ora 17,00.
Robert Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.