Onofraş, cel mai tare din oraş

3

Marius Onofraş a fost aseară mutarea câştigătoare a lui Dan Petrescu.

Intrat pe teren în minutul 28 în locul lui Tibi Bălan, Marius a reuşit o execuţie de excepţie pe final de meci şi l-a transformat pe portarul Allan McGregor în spectator. Reuşita care a readus echilibrul pe tabelă îi poate face pe ialomiţeni să se gândească la prezenţa în primăvara europeană, dar greul de-abia de acum începe.

Onofraş, care a înscris aseară primul său gol în Ligă, a spus la finalul partidei că momentul primirii golului a fost unul critic pentru el şi colegii de echipă, deoarece au trebuit să schimbe din mers registrul tactic.

Statistica meciului consemnează în dreptul atacantului Unirii, 66 de minute şi 40 de secunde de joc efectiv şi un procentaj al paselor reuşite de 60 la sută. Evoluţia din meciul terminat de Unirea la egalitate cu Rangers i-a adus purtătorului tricoului cu numărul 11 şi titlul de jucător al meciului din partea vizitatorilor site-ului oficial al UEFA.

Robert Viorel Dincă

3 comentarii

  1. Draga Gogule, stirea asta e scrisa la trei dimineata, cand chiar nu era timp de citit Gazeta. Pur si simplu mi-am amintit de scandarile fanilor lui Petre Grigoras. Crede-ma, e o simpla coincidenta. Ca nici ei nu cred ca au citit ,,guraialomitei.com”.Sau, mai stii? Oricum, respect…si multumiri ca ne citesti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.