Operatorii de transport public de persoane care au licitat si câştigat curse in judetul Ialomiţa, renunţă la rutele neprofitabile

1

Ultima modificare in gestiunea serviciului de transport public judetean de persoane a fost aprobata de consilierii judeteni luna aceasta.

Traseul Urziceni-Cosereni, abandonat in primavara acestui an de o firma din Dambovita, a fost atribuit unui operator din Ion Roata.

Secretarul Consiliului Judetean Ialomita, Constantin Stoenescu, a punctat că pretul unui bilet pe traseul 23 este de 2 lei.

Dată fiind periodicitate solicitărilor de renunţare si ulterior de reatribuire a unor curse în cadrul serviciului public de transport călatori, consilierul PNG Adrian Andriescu, a solicitat colegilor consilieri să se găsească solutii de limitare a participărilor la licitatiile ulterioare a operatorilor neserioşi.

Actualul program de transport public de persoane este valabil la nivelul judetului Ialomita pana in anul 2011.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Cert este că la ora actuală, autobuzele sigure şi liniile pe care circulau în trecut, au dispărut numai pentru a facilita apariţia metodei “conservă”, practicată curent de companiile transportatoare de saci de cartofi cu îmbrăcăminte umană din marele municipiu reşedinţă de judeţ. E firesc să ne întrebăm de ce acest dezinteres în curtea primarului, (dacă nu-i pasă lui că ne otraveşte cu apa infectă, de ce i-ar păsa că lumea călătoreşte ca varza în microbuze???), atâta timp cât populaţia este nemulţumită şi reclamă întruna condiţiile de transport în comun din Slobozia.
    http://bestinformer.org/transportul-in-comun-%E2%80%9Ccare-este%E2%80%9D-in-orasul-slobozia/

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.