Oraşele la dreapta, comunele la stânga

1

Primarul de la Mihail Kogălniceanu apreciază că oamenii de la ţară sunt mai orgolioşi şi acceptă mai greu compromisul politic.
În acelaşi timp, electoratul de la oraş se conturează tot mai mult spre centru-dreapta iar alegătorii satelor se orientează către partidele de stânga.
Observaţiile evidenţiază sensibilităţile din interiorul Uniunii Social Liberale la desemnarea candidaţilor comuni în judeţul Ialomiţa.
Edilul Alexandru DINU spune că alegerile locale din 2012 rămân deschise în comunităţile rurale pentru candidaţii tinerii, mai ales că pe scena mare a politicii româneşti vor apărea partide noi. Cea mai mare nedumerire a primarului liberal de la Mihail Kogălniceanu este cum se vor contabiliza rezultatele electorale ale USL, în condiţiile în care Uniunea va avea atât candidaţi comuni, dar mai ales separaţi, contorizaţi în dreptul PSD sau PNL.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. ….scris este de cineva care plecase de acasa…tanar fiind…sa invete o arta….”la umbra marilor copacii nu cresc vlastare tinere”….si are dreptate….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.