Organizaţia Crucea Roşie donează alimente persoanelor nevoiaşe, cu ocazia Zilei Hranei

4
Ziua mondială a hranei este marcată în fiecare an, pe 16 octombrie, iar voluntarii din toata lumea încearcă să procure hrană, pentru persoanele care încă suferă de foame.
Directorul organizaţiei de Cruce Roşie din Ialomiţa, Nicolae Soare, spune că, în sprijinul celor care au nevoie de hrană, instituţia s-a implicat în proiectul “banca de alimente”.
Voluntarii au acţionat în toate judeţele ţării, unde s-au strîns aproximativ 300 de tone de alimente.
Familiie monoparentale cu mulţi copii sau familiile nevoiaşe cu copii la şcoală sunt cîteva dintre cele care se încadrează pentru a primi ajutorul băncii de alimente, cu ocazia zilei mondiale a hranei.
Acţiunea banca de alimente continuă la nivel de ţară, în hipermarketurile partenere. În municipiul reşedinţă de judeţ, magazinele marilor reţele au refuzat să aprobe instalarea urnelor în care cetăţenii să poată dona alimente neperisabile.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro
foto: www.faqs.org

4 comentarii

  1. “În municipiul reşedinţă de judeţ, magazinele marilor reţele au refuzat să aprobe instalarea urnelor în care cetăţenii să poată dona alimente neperisabile.”

    Cum e oare posibil asha ceva. Poate eu nu vad bine ce scrie. Oameni buni, astia, sau aia sunt dusi cu capu. Nu da de la ei din magazin ci din buzunarele noastre, si e posibil sa mai vanda ceva produse in plus pentru acele donatii.

    Era un cantec: Doamne ocroteste-i pe romani. Acu cred ca ar fi: Doamne trosneste-i pe cretini. Zic io….

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.