Până la sfârşitul acestui an, municipalitatea din Slobozia speră să finalizeze lucrările de modernizarea a staţiei de tratare a apei

6

La a 5-a licitaţie privind adjudecarea proiectului de ,,Proiectare şi execuţie pentru îmbunătăţirea calităţii apei în sistemul de distribuţie a apei la consumator” s-au prezentat doi candidaţi, un consorţiu din Spania şi o asociere de firme din România.
Atribuirea lucrărilor se va face prin negociere directă şi are termen de finalizare ultima decadă a lunii august.
Primarul Gabi Ionaşcu precizează că analiza ofertelor se va face cu supravegherea unui consultant de la Universitatea Tehnică din Bucureşti.
Valoarea estimată a proiectului este de un milion 700 de mii de Euro iar municipalitatea urmăreşte obţinerea unui suport financiar cu posibilitate de rambursare în doi ani.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Este adevarat “consultant de la Universitate …” este de fapt un pensionar de aproape 90 ani ? Si daca solutia tehnica nu va oferi apa potabila .primarul va da vina pe consultant ,care datorita virstei nu mai poate raspunde penal si asa nea Gabi prin Constrif isi face rost de bani de alegeri ?

  2. Adevarat ca nu exista aceasta facultate ci doar Univ. Teh. de C-tii Bucuresti. Si nenea ala daca are 80, da clasa la multi. Nu stiu cum se numeste, dar sper sa fie unul dintre cei mai buni pr. dr. universitari, adica domnul Sandu seful catedrei de alimentari cu apa.
    Zic io ….

  3. Gasiti aici toate cadrele didactice de la Univ.Teh. de Constructii Bucuresti ( http://www.utcb.ro/phd-ro.html ), iar singurul cu numele Sandu (Horea Ioan Mircea Sandu) este ultimul din lista celor de la Catedra de… statica, dinamica si stabilitate a constructiilor! Deci, cam ca nuca’n perete fata de ce specializare se cere in cazul de fata!

    Si inca ceva: nu v-ati invatat cu termenele astea spuse in gura mare la intamplare? La inceputul anului trecut, primarul spunea ca pana in septembrie 2010 vor fi inlocuite tevile din oras, apoi pana la sfarsitul anului, apoi pana in vara acestui an, acum aflam ca vor finaliza lucrarile anul viitor. Iar efectul schimbarilor (pe unde s-au efectuat) este nul, apa e la fel de infecta! De ce am crede ca pana in decembrie 2011 statia de tratare va fi gata? Eu cam banuiesc de ce (vin alegerile, are nevoie de bile albe) dar… minciunile astea spuse atator oameni carora se doreste a le fi primar inca un mandat, cum ar trebui catalogate, interpretate?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.