Pana pe 21 mai, IPJ Ialomita va fi reorganizat din temelii

1

Reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane vor aduce la cunostinta opiniei publice schimbarile pe care le fac, de Sfintii Constantin si Elena, in cadrul unei intalniri cu inspectorii sefi din judetele limitrofe. Inspectorul sef al IPJ Ialomita, Stan Batlan, spune ca dupa 21 mai, politistii ialomiteni o vor lua de la capat in munca lor, cu noi principii profesionale. Reorganizarea Inspectoratului judetean de politie este rezultatul scandalului in care este implicat fostul sef al politiei municiupiului Slobozia, Iosif Chirica, despre care, superiorul lui, apreciaza ca pentru a fi fotografiat dormind in locuinta unor interlopi, a fost drogat cu medicamente. Comisarul sef Stan Batlan a insinuat in cadrul conferintei de presa ca interlopii au avut sustinerea unor persoane influente si ca din cele 60 de dosare pe care politistii le-au intocmit pe numele lor in ultimii doi ani, doar 3 au ajuns in instanta.
Clementina Tudor

1 comentariu

 1. Doamne, nu le e rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Drogat cu medicamente de interlopi?
  Este incredibil!!!!!!!!!!!!!
  Nu au limite, se acopera intre ei si ne cred fraieri???????????
  E ORASUL MIC SI OAMENI CUNOSC MULT MAI MUTE DECAT CRED EI!!!!!!!!!!!
  Nu au curaj sa depuna marturii si sa spuna ce stiu pentru ca le este teama si este crudul adevar” Dreptare au cei puternici, cei din varful piramidelor”
  Povestile acestea sunt demne de regii pentru filme.
  In 1989 unul din drepturile castigate de romani era acela ca puteai sa te exprimi liber si sa ai curajul de a spune adevarul.
  Acum cred ca e mai bine sa te gandesti de doua ori inainte de a vorbi.
  Fiind foarte atent ce si despre cine iti spui parerea sau ceea ce stii.

  Nu imi vine sa cred ca D-nul Stan Batlan asa vrea sa reabiliteze imaginea politiei Ialomitene sau stie dansul ceva ………..

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.