Panturu il reclama pe Ionascu la Protectia Consumatorului

1

Se-ngroaşă gluma: problema apei din sursă proprie, cu care este alimentat municipiul Slobozia determină din ce în ce mai mulţi oameni politici să ia măsuri împotriva consumului.

Pe lângă demersul fostului viceprimar Paros Radu, care doreşte organizarea unui referendum pentru schimbarea sursei de apă sau a primarului municipiului, astăzi un alt politician a făcut demersuri pentru limitarea consumului de apă.

Senatorul Tudor Panţuru a mers la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Ialomiţa şi a făcut o reclamaţie referitoare la calităţile apei care curge la robinetele ialomiţenilor.

Comisariatul are la dispozitie 30 de zile, pentru soluţionarea reclamaţiei senatorului Tudor Panţuru, însă instituţia apără drepturile consumatorilor pe baza unor contracte încheiate în care nu se specifică şi calitatea produsului consumat.

În zilele următoare, reclamaţia senatorului PD-l Tudor Panţuru va fi direcţionată către DSP Ialomiţa.

Elena Oancea

1 comentariu

  1. Mai dragilor fostul vice Radu P care este ranit in orgoliu nu straange semnaturi pentru schimbarea sursei de apa potabila ci pentru schimbarea primarului asa ca vedeti ce semnati!!!!!!
    respect!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.