Parchetul preia cazul casierei atacată cu cuţitul

3

Procurorii parchetului judeţean au început cercetările în cazul casierei înjunghiate azi noapte într-o toaletă publică din spatele staţie de carburanţi de pe strada Cuza Vodă.
Fapta a fost încadrată ca tentativă de omor, iar prioritatea anchetatorilor este să-l identifice pe autor.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, procurorul Dan POPA, precizează că până în prezent a fost cercetată zona şi audiată victima.
Azi noapte, în jurul orei 3, femeia de 45 de ani a ieşit din staţia mobilă de carburanţi, a încuiat uşa şi a mers în toaleta din apropiere unde un necunoscut a intrat peste ea şi a lovit-o de două ori cu cuţitul în spate.
Curios este că victima a refuzat îngrijirile medicale de specialitate şi nu poate oferi indicii relevante despre atacator. Iniţial aceasta a declarat că este un tânăr, iar apoi că avea o cagulă pe faţă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Sa-si angajeze un agent de paza,sa fie in siguranta,pacat ca in ziua de azi nu mai poti merge in siguranta pe strada.Dar este ciudat ca nu ia furat nimic,decat a injunghiat-o.poate avea vreun conflict cu cineva sau poate a fost un boschetar din zona aceea(ptr ca sunt cativa cam dubiosi)

  2. da, e ceva ce nu se leaga in toata tărăşenia… cred ca mai degraba e un conflict personal, dar, daca e asa, greseste ca îl acoperă pe individ. mai devreme sau mai tarziu fapta se va repeta şi îi poate fi fatală femeii.

  3. CEL MAI INTELEPT AR FI CA D-UL COLHOZ SA ISI MUTE PECO (E CAM ILEGAL AMPLASAT DAR NU SE AUTOSESISEAZA NIMENI CA TRAIM CU O BOMBA INTRE BLOCURI)SAU SA ANGAJEZE O FIRMA DE PAZA DAR NU SUNT BANI DOMNULE….COLHOZ!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.