Parlamentarul Marian Neacşu i-a îndemnat pe consilierii locali din Slobozia să fie mai patrioţi în calitatea lor de consumatori

6

foto: Florin Floreanu

Deputatul din colegiul 2 a participat la şedinţa Consiliului Local şi a dat exemplul personal privind achiziţionarea de bunuri şi servicii exclusiv de la magazinele şi firmele din Slobozia, pentru a ajuta astfel la susţinerea locurilor de muncă.
Marian Neacşu a făcut aprecieri şi asupra modului de desfăşurarea a şedinţei consiliului local, pe care l-a găsit constructiv şi doar puţin alterat de lupta politică înaintea campaniei electorale.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Ipocrizia dusa la extrem.Unde era don.Marean cand au venit doar comerciantii din alte zari la Maruta show ?Dar don.Alexandr..ion care saluta militareste YES MAN?

  2. Dupa patru ani de menta ce fierbe ceaiul.Exact altfel de politica ai facut. da-ne un exemplu de un bine facut unui Ialomitean in patru ani,rudele se exclud.

  3. In ce calitate, CONFORM LEGII, a participat acest personaj la sedinta C.l. Slobozia? Nemernicul asta a inceput deja campania electorala, mincinos, ca si ponta si toti usl-amistii!

  4. Unde sunt utilitatile, la cartierul pentru tineri? Inca una din imensele nesimtiri comise de acesti psd-isti nenorociti..nu au fost in stare sa faca nimik!..parca mi l amintesc pe “stimabilul” deputat Neacsu cum a venit cu ex primarul Ionascu si a promis ca pana in sarbatorile de Paste se vor apuca de lucrari..Nu a precizat Pastele din ce an…Animale nesimtite..

  5. Era vorba de pastele cailor. Si o curiozitate pt. rudele domnului Neacsu, se plinba cumva cu Loganul si foloseste after-shave Farmec stimabilul? Sau sfatul era pt. amaratii care isi numara ultimii bani la casa la Kaufland?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.