Patru directori membri ai Partidului Social Democrat au fost repuşi în funcţiile de conducere

6

Situaţia îi permite preşedintelui PSD Ialomiţa, Silvian Ciupercă, să reitereze ideea că schimbările la nivelul conducerilor instituţiilor deconcentrate nu ar trebui făcute pe criterii politice, ci pe baza competenţelor profesionale.
În cauză este inspectorul general adjunct al Inspectoratului şcolar, Otilia Dumitru, care a fost suspendată din funcţie, în octombrie şi repusă în funcţie în data de 6 aprilie, în urma sentinţei civile pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti.
Acelaşi ordin i-a disponibilizat şi pe Iulian Bucur, director la Oficiul Judeţean de Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie, Daniel Crunţeanu, director la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, precum şi pe Ghiorghiţă Purice- director coordonator adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Ialomiţa.
Urmare a câştigării proceselor intentate, toţi cei patru adjuncţi au fost repuşi în funcţii.
Elena Oancea

6 comentarii

  1. Sub bagheta bleaga a D-lui inspector general STAVAR ne indreptam drept in abisul prostiei, incompetentei si riscam sa ajungem la fel de evoluati ca si africanii. Imi vine sa plang….sistemul educational produce NISTE ANALFABETI PARVENITI cu diplome care, fara sa realizeze, sunt condamnati la incultura si la o viata mizera.

  2. Stai linistit. Oricine ar veni la conducerea ISJ tot aceeasi analfabeti vor rezulta. Deci nu te impacienta. Crezi ca daca ai avea pregatirea necesara, si ai fi tu inspector sef nu ar mai rezulta analfabeti ? Nici vorba ! La un momendat te vei plictisi sa mai lupti cu atatia analfabeti, presiuni politice si rugaminti ale neamurilor si cunostintelor si iti vei baga piciorul in ea de corectitudine si verticalitate. Si atunci va iesi exact ce iese de de 20 de ani incoace. Adica … vezi mediul inconjurator

  3. first.fatuca redactor de stiri ar trebui sa treaca pe la stavar si sa faca ocerere de inscriere la cursuri liceale de logica.caci, de cititi,intelegeti ca doi au fost directori plini si doi au fost adjuncti.asadar si asa deci,propozitia din final e lipsita de adevar.second.toti cei patru meseriasi revoltati au contestat in instanta decizii politice de schimbare din functii dupa ce, urmare aimprejurarilor, au sustinut concursuri politizate de ocupare a functiilor.dar cum baietii si fetele astea uita cum au ocupat acele functii,cu sprijin neconditionat de la partid (PSD),tot asa uita sa si plece cand partidul(PSD) pleaca de la guvernare.Deh,specialisti!

  4. Daca au fost dati afara cu incalcarea normelor muncii…(cu japca), normal ca au castigat procesele in instanta. Cand dai omul afara din serviciu il dai legal nu prin abuz, ca doar nu suntem in Congo.Il incadrezi o zi dupa aia il dai afara ca nu are mot la basca si tot asa si opasa, casa-i in romania

  5. Daca am inteles bine, pe viitor, pentru problemele aparute la:
    Inspectoratul Scolar Ialomita;
    Oficiul Judeţean de Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie; Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit; Casa Judeţeană de Pensii Ialomiţa.
    RESPONSABIL va fi (si) psd-ul…acest partid de ,,opozitie” (pentru prosti, fraieri, dobitoci, naivi din cale-afara, rau-voitori, lepre, jigodii patentate si bineinteles ,,oameni de bine”). Mai e cineva care se indoieste ca, in Ialomita, psd-ul conduce si e responsabil pentru ,,binele local”?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.