Patru miniştri prezenţi astăzi la Amara

1

FLR_3173

Nu mai puţin de 4 miniştri au fost astăzi la Amara în cadrul Conferinţei privind finanţările pentru dezvoltarea locală prin programe europene în sesiunea 2014-2020.
La dezbatere, organizată de liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, au participat numeroşi parlamentari şi aproape toţi primarii din judeţ.
Ineditul evenimentului orchestrat de Marian Neacşu a constat în sesiunea de întrebări şi răspunsuri dintre aleşii poporului în Parlament şi reprezentanţii Guvernului.
Orlando Teodorovici a promis că documentaţiile privind accesarea fondurilor nerambursabile vor fi simplificate, dar şi că se va acorda finanţare înainte de acordul Comisiei Europene.
La conferinţa de la Amara a mai participat şi minstrul pentru Întreprinderi mici şi Mijlocii, Florin Jianu, ministrul delegat pentru energie, Răzvan Nicolescu şi ministrul învăţământului, Remus Pricopie. Marii absenţi au fost vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul agriculturii, Daniel Constantin.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Ce tzaeapa ia tras dragnea cu nasosul asta de marian neacsu. Se zgaraie pe fata pentru cat s-a zbatut sa adune toate slugile din deconcentrate sa iasa in fata lui dragnea. Tzeapa fraiere. Jos PsCdR!!!!

    Zic io …..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.