Patru poliţişti disponibilizaţi în Ialomiţa

2

Reorganizarea Poliţiei afectează în Ialomiţa 24 de funcţii ocupate, care au fost deja radiate din organigrama Inspectoratului Judeţean. Din sistem vor fi disponibilizate însă numai 4 persoane. Celelalte 20 de posturi sunt ale unor poliţişti cu abateri profesionale, care sunt în cercetare judiciară, sau în prag de pensionare.
Comisarul şef, Viorel Ştefu, a declarat pentru Radio CAMPUS că la nivelul inspectoratului se caută soluţii pentru ca restructurările să facă doar curăţenie în rândul poliţiştilor, fără să conducă la disponibilizarea unor profesionişti.
Data la care se vor face disponibilizările este deocamdată necunoscută. Schema de restructurare a fost transmisă astăzi către ministerul de interne. În ultimii doi ani, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a pierdut circa 200 de posturi, în majoritate neocupate, care au fost radiate din schema de personal. La acest moment, Poliţia Ialomiţa are 642 de funcţii finanţate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. cica abateri profesionale – sa nu cumva sa intrebe careva cum si-a luat un militian simplu masina de 40.000E, cum face vacante doar afara, cum de are 2 case… bugetar de top, deh…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.