Patrula de noapte

1
În noaptea de marţi spre miercuri, o echipă din cadrul Poliţiei Ţăndărei a patrulat mai bine de 6 ore prin localităţile limitrofe oraşului pentru combaterea furturilor de animale şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.
Acţiunea s-a concentrat în comunele Mihail Kogălniceanu şi Gura Ialomiţei, unde poliţiştii au procedat la legitimarea persoanelor suspecte, la controlul autovehiculelor depistate în trafic, precum şi la sancţionarea persoanelor care nu respectă prevederile legale.
Singura ilegalitate constatată a fost la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Chiar la miezul nopţii,  pe raza localităţii Luciu, poliţiştii au identificat un autoturism la volanul căruia se deplasa un tânăr de 25 de ani din judeţul Constanţa.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că şoferul avea dreptul de a conduce autovehicule, suspendat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Of of. Ma mir ca n-au prins vreun hot de animale, ca ei asa fac de obicei, cum face unu o ilegalitate intru-un domeniu pac si politistii cu o actiune pe linia aia…Si ma rog de ce trebuia sa stim noi ca s-au plimbat ei cu masinile aiurea 6 ore din noapte…Nu mai exista pic de respect fata de cititori… Ma dezabonez de la newsleter-ul asta.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.