Patrula zero, varianta Axintele

0

imagesDivizionara a treia Viitorul Axintele a surclasat sâmbătă în faţa propriilor suporteri vecina de clasament, C.S. Tunari, într-un meci ce a contat pentru etapa a şaisprezecea a campionatului Ligii a treia.
4-0 a fost scorul final al partidei care apropie echipa ialomiţeană la doar un punct de ocupanta locului al patrulea şi care îi consolidează poziţia în ierarhia seriei a doua.
Adi Toma a deschis scorul în minutul 15, Andrei Pavelescu a scris 2-0 pe tabelă doar un sfert de oră mai târziu, iar Ionuţ Fătu a dus diferenţa la scor de neprezentare în repriza a doua, în minutul 75.
Ilfovenii au primit lovitura de graţie cu zece minute înaintea expirării timpului regulamentar de joc de la Cosmin Dedu. Acesta a pătruns impetuos spre careul porţii apărate de Neagu pe care l-a ,,executat” cu un şut bine plasat la colţul lung.
Celor 30 de puncte acumulate până în prezent de Viitorul Axintele li se vor adăuga în etapa viitoare altele 3 câştigate fără luptă însă, după ce echipa a doua a Oţelului Galaţi s-a retras din competiţie.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.