PDL Ialomiţa şi-a prezentat oficial ieri candidaţii

0

Liderul interimar al organizaţiei, MARINICĂ CAZACU a aliniat în faţa presei cei 6 candidaţi care şi-au etalat pe rând calităţile şi motivaţiile pe care cred că le au pentru a veni în faţa alegătorilor pe 30 noiembrie.
Actualul senator TUDOR PANŢURU spune că va candida pentru a susţine în continuare proiectele pe sănătate.
Un alt candidat care se bazează pe experienţa în administraţie este OLIVIA POSTOLE care vrea să ajungă deputat la colegiul din Feteşti.
Potrivit listei de candidaturi ai democrat-liberalilor, pentru colegiul Urziceni candidează ION MITRICĂ şi MARINICĂ CAZACU la senatori şi GH TINEL la deputaţi, pentru colegiul Slobozia candidează TUDOR AMZA la deputaţi şi TUDOR PANŢURU la senatori iar pe colegiul Feteşti, candidatura vine din partea Oliviei Postole pentru deputaţi.
Liderul PDL Ialomiţa, MARINICĂ CAZACU spune că pentru alegerile din toamnă s-au înscris foarte mulţi membri democrat-liberali dar că numai în Biroul Permanent Judeţean, după analize şi sondaje, au fost stabilite actualele candidaturi.
Fiecare candidat susţine că îşi va asigura un minim de fonduri pentru campania electorală dar că cea mai eficientă metodă de promovare este dialogul direct cu cetăţenii.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.